ماهی کپور بزرگ در سایزهای ۲ تا ۳ کیلوگرم به صورت عمده توسط این مرکز تولید با قیمت بسیار
مناسب عرضه می گردد. ماهیهای کپور این مجموعه همگی از کیفیت بالایی برخوردار بوده و تماماً از
غذای اکسترود و غلات جهت تغذیه استفاده شده است.
نحوه پرورش ماهی کپور طلایی
آیا پرورش ماهی کپور میتواند صرفه اقتصادی داشته باشد؟ یکی از دلایلی که بسیاری از پرورش
دهندگان علاقه مند به پرورش ماهی کپور هستند مقاوم بودن این ماهی نسبت به ماهیان سردآبی از جمله قزل آلا میباشد. ماهی کپور یک ماهی مقاوم است در برابر عوامل بیماریزا مقاومت زیادی میکند و از تلفات کمتری نیز برخوردار است. علاوه بر آن از رشد بسیار خوبی نیز برخوردار میباشد از ویژگیهای لازم جهت پرورش ماهی کپور آب مناسب است آب باید دارای شرایط فیزیکی و دمایی و همینطور شرایط شیمیایی لازم را داشته باشد تا ماهی بتواند در آن زندگی کند. پرورش ماهی کپور کار چندان سختی نیست و چنانچه تجربه کافی برای پرورش آن و جود داشته باشد میتواند برای این افراد صرفه اقتصادی خوبی داشته باشد.
تولید کننده ماهی کپور بزرگ
میزان تولید ماهی کپور در هر هکتار چقدر است؟ ماهی کپور یکی از بهترین نوع ماهیان گرم آبی است که به دو صورت میتوان پرورش داد . پرورش ماهی کپور در استخر های خاکی و همینطور پرورش ماهی کپور در استخر های بتنی. اگر بخواهیم میزان تولید ماهی کپور را در هر هکتار بررسی نماییم منظورمان همان استخر خاکی می باشد. معمولاً میزان تولید ماهی بستگی به شرایط پرورش دهنده و امکاناتی که در آن مجموعه است بستگی دارد زندگی یک ماهی به دو عامل وابسته است یکی آب و دیگری مقدار اکسیژن لازم .
تولید 10 تن ماهی
چنانچه استخر خاکی مجهز به هواده باشد و تمامی شرایط لازم برای پرورش مهیا باشد به طور معمول در هر هکتار پنج تن ماهی میتوان پرورش داد. اما این مقدار برای هر پرورشدهنده یکسان نیست بسیاری از تولیدکنندگان که تجربه لازم جهت پرورش دارند در هر هکتار توانستهاند تا ۱۰ تن ماهی برداشت نمایند. چنانچه بازار ماهی کپور مناسب باشد بسیاری از تولید کنندگان کشورمان توان پرورش این مقدار ماهی در هر هکتار را دارند همینطور قیمت ماهی کپور نیز از شرایط خوبی برخوردار باشد توانایی تولید در این کشور وجود دارد.